Part-time jobs

Τι νομίζετε πως κάνουν τα όργανα μόλις τελειώσει η συναυλία; Βάζουν τα παντοφλάκια τους και ξαπλώνουν να δουν τηλεόραση; Σε εποχές οικονομικής κρίσης; Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο γελιέστε. Πηγαίνουν στη δεύτερη δουλειά αγαπητοί μου, όπως όλος ο κόσμος. Ξέρετε πόσο κοστίζει σήμερα μία επισκευή, ένα χόρδισμα, ένα ανταλλακτικό; Πού να τα βγάλεις πέρα; (Κι ας είσαι και της Berliner Philharmoniker).




















* Τα δύο τελευταία αφιερωμένα στον Σ.Π.Ρ.

Σχόλια

ωωωω
τυμπάνι και μαρίμπα-σιδερώστρα rule
παίζω και πιάνο 10 χρόνια, οπότε αφιέρωσέ μου και το τρίτο από το τέλος χαχα
και αν σου βρίσκεται και κάτι σε απαίσιο ταμπουρά...
ΕΞΩ Ο ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
Μα, χάθηκε κανα άλλο έγχορδο;!
Ο χρήστης michael_025 είπε…
Σου τ' αφιερώνω όλα. Ταμπουράς δυστυχώς δεν μας βρίσκεται (αν φτιάξει καμιά κάρτα και η Kato Vrysoula Philharmoniker μπορεί...)

Συμφωνώ! Καλύτερη δουλειά θα γινόταν με το κανονάκι, αλλά είναι πολύ ακριβό.
αχ κανονάκι!
τι καλά! μακάρι! αλλά ούτως ή άλλως το μουσικό είναι φοβερό, οπότε ας μη διαμαρτύρομαι, γιατί θα το κλείσουν κι αυτό και μετά θα χτυπιέμαι!
Ο χρήστης michael_025 είπε…
Σ.Π.Ρ.
Συ είπας!
Ο χρήστης logia είπε…
τα όργανα μπορεί να πηγαίνουν, οι μουσικοί όμως όχι...πάνε οι παλιές "καλές" μέρες...
κάτι η μονοθεσία, κάτι οι εισαγόμενοι μουσικοί...
ανεργία πλάκωσε...
άσε που είμαστε και κανα εξάμηνο απλήρωτοι...
δες εδώ

και εδώ


έξυπνη ανάρτηση!!!
Ο χρήστης michael_025 είπε…
logia,
το πρόβλημα με το Ωδείο Αθηνών το ξέρω από φίλους συναδέλφους εδώ και καιρό. Πριν μια βδομάδα μάλιστα έτυχε να συναντήσω την πρόεδρο του συλλόγου σας -αν το λέω καλά- και μ' ενημέρωσε για όσα εξοργιστικά συμβαίνουν στο αρχαιότερο και πρώτο τη τάξει Ωδείο της Χώρας.

Αφήστε τις ευγένειες και κάνετε κάτι πιο δραστικό, να ήσαστε βέβαιοι, καλή μου, πως η Τέχνη είναι από τη φύση της διεκδικητική και πάει χέρι-χέρι με την πάσης φύσεως Επανάσταση.
Ο χρήστης logia είπε…
Υπάρχει και ευγένεια αλλά και φόβος από συναδέλφους!!!
Αλλά υπάρχει και αδιαφορία από τον τύπο...
Εγώ προσωπικά έστειλα επιστολή της Προέδρου σε φίλη Δημοσιογράφο στην Ελευθεροτυπίσ και δεν την δημοσίευσε, παρά την υπόσχεσή της για το αντίθετο.
Έτσι είπα να ξεκινήσω τη δημοσιοποίηση του προβλήματος από το μπλογκ μου

Όταν τελειώσει το θέμα με το σχολείο του γυιού μου, θα επανέλθω στο θέμα του Ωδείου...

Προφανώς γνωριζόμαατε...;

καλό βράδυ
Ο χρήστης flamencologio είπε…
Βρε το μικρό που είναι απόφοιτος Μουσικού!!!Κοίτα που αφήνει πετριά το Μουσικό! Είδες αγαπητέ φίλε ιδιοκτήτα του παρόντος ιστολογίου;Σαλπάρουνε τα όργανα σαλπάρουν μακριά...άντε να πάμε Σαλόνικα να θυμηθεί κι ο μικρός τους δασκάλους του!
Ο χρήστης michael_025 είπε…
Προσφιλέστατε Φλαμενκολόγιε, απ' ό,τι βλέπετε, ελάχιστη μεν εκτίμηση τρέφει προς (ορισμένους ελπίζω) διδάσκοντες ο φίλος Σ.Π.Ρ., διάπυρη δε αφοσίωση στο Σχολείο-Μήτρα. Αξιέραστος η αντίφασις...

(Να πάμε και Σαλόνικα...)
Ο χρήστης flamencologio είπε…
Ουδεμία αντίφασις συνάδελφε και αδελφοποιητέ!Συνιστά στερεότυπον φροϋδικόν η λεκτική μεν απεμπόλησις του μητρικού (και...πατρικού προτύπου) καθ'ήν ώραν ο απογαλακτισμός εκ της Μήτρας (και, αντιστοίχως, εκ του πατρικού... προτύπου) δεν έχει επιτευχθεί. Νομίζω;
Ο χρήστης michael_025 είπε…
Ορθώς φίλτατε! Καθ' όσον δε νύκτωρ είθισται το επιτίθεσθαι, κατά το χύδην λεγόμενον "βουρ στον πατσά!"

* Τέρας, έχεις κέφια απόψε, αυτά κάνουν οι 7ες ώρες (εγώ 6η)....
Ο χρήστης flamencologio είπε…
Αμάν! σε περιμένει κι άλλο ξενύχτι;εγώ έχω υπερένταση από το εντατικώτατο σεμινάριο φλαμένκο. Αύριο έντεκα το βράδυ τελειώνει πια...
Ο χρήστης flamencologio είπε…
..Άσε που..."ξεποδέθην"τες ακριβές περικνημίδες (χα χα χα!) και την περούκα (συγγνώμην...την περικεφαλαία) που ήτο...δώρον του πατρός μου!! Χα χα μπα σε καλό σου, μιλάμε λύθηκα στα γέλια!!!Και ο άλλος πια...να πάει στον δείπνον και τον απόδειπνον του Χαρμίδου!!!
χα χα α χχαχχχααααχααα!!!
Ο χρήστης michael_025 είπε…
Ασκήσεις επί χάρτου, ίσως και επί χόρτου. Ο καιρός θα δείξει...
Ο χρήστης flamencologio είπε…
Περιμένομεν απαξάπαντες την ετυμολογικήν τεκμηρίωσιν του Ετεοκλέους!!!
...!
Ώστε έχω την τύχη να διαβάσω πρώτος τη συζήτηση των μετενσαρκώσεων του Νταλί και του Μαγκρίτ. έχω θέμα! τι θέμα δηλαδή...ανάθεμα! που ανάθεμα αν κατάλαβα μία από αυτά που λέτε.
Η διαίσθησή μου λέει ότι και o jb δουλεύει στο μουσικό του φλαμέγκου και θάβουν μαζί φλώρους καθηγητές!
Αχ, πόσο μου έλειψε αυτή η φάση!
Είχαμε κι εμείς πολλούς παπάρες, ένας από τους οποίους με έλεγε και ρατσιστή εκτός των άλλων. Ομηρικοί καβγάδες... τον αποτελείωσα τον καημένο... με τρία bypass είναι τώρα.
Υπάρχουν πολλά που ανέχομαι, όχι όμως και τις σαθρές κατηγορίες.
Μα, να με εγκαλεί για ρατσισμό;!
Ο καθένας με τον πόνο του, θα μου πείτε και εγώ θα σας πω''σκασμός! να μάθετε να αναμοχλεύεται μνήμες''!

Και επειδή έχετε παρανοήσει, αγαπώ τους καθηγητές μου, διατηρώ πολύ στενές σχέσεις μαζί τους και τους σκέφτομαι πολύ συχνά.
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές -θα σε επιβεβαιώσω, φλαμέγκε- τόσο εγω όσο και οι φίλοι μου αναπολούμε όλα όσα ζήσαμε εκεί και επιστρέφουμε αρκετές φορές, για να πάρουμε τη δόση μας. Πάντως, αν και δεν είναι πλήρης, απογαλακτισμός έχει βιωθεί και μάλιστα αρκετά άσχημα. Με καίει όταν μαθαίνω ότι σιγά-σιγά παρακμάζει το σχολείο μου.
Οπότε θα σας λυπήσω, αλλά ούτε απεμπολώ τους καθηγητές μου ούτε και θα το κάνω ποτέ κατά πάσα πιθανότητα, αν και μία απομυθοποίηση είναι επιτακτική! χαχα αστειεύομαι... και οι μύθοι, όμως, είναι ωραίοι καμιά φορά...
Ο χρήστης michael_025 είπε…
Σ.Π.Ρ.

1. Κανείς δεν θάβει κανέναν, (ειδικά δε αθώα πουλάκια, μια και είμαστε του Αντικυνηγετικού και της Περίθαλψης Αγρίων Ζώων).

2. Παπάρες υπάρχουν πολλοί και παπάδες επίσης. Αν και τους βρίσκω αμφότερους περιττούς ως πλεονάζοντες, ζητώ την ανοχή σου.

3. Τρία by-pass... Τι είπες σπουδάζεις; Ιατρική; Siegmuuuuund, είσαι κάπου εδώ γύρω;

4. Μην ξεχνάς ότι η απαγόρευση της "αναμόχλευσης (παθών") είναι χαρακτηριστική των απολυταρχικών που συνήθως είναι και ρατσιστές. Πώς το βλέπεις;

5. Δεν έχουμε παρανοήσει τίποτα μια και έχουμε εννοήσει ελάχιστα. Ένα από αυτά είναι πως άνθρωποι αξιαγάπητοι γίνονται ενίοτε αιχμηροί, άλλοτε για να δοκιμάσουν τους άλλους κι άλλοτε για να κρύψουν την ευαισθησία τους.

6. Να την ακούς τη διαίσθησή σου την καημένη...

7. Για ένα μύθο ζούμε!

8. "Έλα όπως είσαι": τίτλος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιού που πάει να πει "εμείς σ' αγαπάμε ό,τι και να λες, μην αλλάξεις τίποτα" (και σιγά που θ' άλλαζες).
Ο χρήστης michael_025 είπε…
Για τον Σ.Π.Ρ.:


Odi et amo. quare id faciam,
fortasse requiris? nescio, sed fieri sentio et excrucior.

(Catullus LXXXV)



(Καλώ και παρακαλώ τους συντρόφους/ισσες μεταφραστές/ριες να αναλάβουν)
Ο χρήστης flamencologio είπε…
Αχ, η χαρά του Σιγισμούνδου!!!
Case study! Case study!

Μισό λεπτό να φορτίσω το μπαλονάκι μου και να φτιάξω τσάι! Μη φύγετε! Έλα τα κατάφερα...Τι λέγαμε φίλτατοι; Α! Ναι...που λέτε... και βεβαίως αγαπώμεν τους νέους, και ουδείς φθόνος για το εύρωστον της σαρκός τους δεν εμπλέκεται στις απονενοημένες συζητήσεις μας εν διαδικτύω! Όπως είπε και ο συνομήλικός μας Κάτουλλος,τι παραπάνω να ζητά ένας νέος από τους μεγαλυτέρους του από την αξιέραστον αυτήν επιμειξίαν υγιούς δαγκώματος φθόνου και αγάπης;

(¨Ομως δικαίως ενίσταται το μειράκιον και υγιές το σύμπτωμα αυτό:τουλάχιστον δεν βρίσκεται σε πλήρη καταστολή...)
Ο χρήστης michael_025 είπε…
flamencologio
ο ενδιαφερόμενος, κατά τα λεγόμενά του πρέπει να ίπταται προς Κάιρο...
Ελπίζω άμα τη επανόδω του να σχολιάσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

28 χρόνια από τον θάνατο του ζωγράφου Ασαντούρ Μπαχαριάν

Δημήτρης Χαρισιάδης - Ελλάδα

Γυναίκα σημαίνει ΑγαπΩ